دستگاه سیلر اتوماتیک Sterifast

دستگاه پرس یوروماتیک sterifast
  • عرض دوخت: ۱۲.۵ میلی‌متر
  • سرعت سیل: ۸ متر در دقیقه
  • نمایشگر لمسی رنگی ۲.۸ اینچ با رابط کاربری ساده
  • پرینتر داخلی برای چاپ مستقیم اطلاعات روی بسته
  • قابلیت ذخیره‌سازی داده‌ها روی USB، SD Card و کابل شبکه (Ethernet)
  • مصرف برق: ۶۰۰ وات

 ساده‌تر، سریع‌تر و قابل ردیابی‌تر از همیشه

ساخت کمپانی Sterifast  پرتغال

دستگاه سیلر  Sterifast با طراحی کاملاً جدید و قابلیت‌های پیشرفته، یک دستگاه ترموسیلینگ روتاری (چرخشی) با فناوری چرخه مداوم است. این دستگاه دارای مکانیزم تنظیم فاصله دوخت از لبه است و با سرعت دوخت ۸ متر در دقیقه، گزینه‌ای ایده‌آل برای مراکز درمانی و دندانپزشکی و کلینیک‌هایی است که حجم بالایی از پک‌ها برای بسته‌بندی دارند.

کافیست پک حاوی ابزارآلات را وارد دستگاه پک اتوکلاو Sterifast بکنیدتا به‌صورت خودکار و به واسطه مجهز بودن به فتوسل جهت تشخیص ورود کاغذ، آن را کشیده، سریع، دقیق و بی‌دردسر سیل می کند،.

همچنین اطلاعاتی که توسط کاربر انتخاب می‌شوند، مستقیماً توسط پرینتر داخلی روی بسته چاپ می‌گردند. این پرینتر دارای سیستم جدیدی برای بهینه‌سازی مصرف کارتریج است که علاوه بر ارائه نتایج باکیفیت در کوتاه‌ترین زمان، امکان اعتبارسنجی فرایند، ثبت و ردیابی تمامی اطلاعات (مانند: تاریخ تولید، تاریخ انقضا، لات نامبر، نام اپراتور، دما، سرعت و فشار) مربوط به عملیات سیل را فراهم می‌سازد.

دستگاه سیلر وی پک Sterifast دارای میکرو پردازنده جهت کنترل دما، سرعت پرس، اندازه گیری فشار و نمایش هشدار ها می باشد.

 

ویژگی‌های دستگاه بسته بندی استریل اتوماتیک Sterifast

1.سرعت بالا

با سرعت دوخت ۸ متر در دقیقه و سیستم سیل چند نواری، بسته‌بندی در زمان کوتاه و با کیفیت بالا انجام می‌شود.

  2.قابل ردیابی

پرینتر داخلی اطلاعات تنظیم‌شده را مستقیماً روی بسته چاپ می‌کند. همچنین، تمامی داده‌ها از طریق USB، کارت SD یا کابل شبکه (Ethernet) قابل ذخیره‌سازی و انتقال هستند که امکان ردیابی پک های استریل را از این طریق فراهم می سازد.

  3.صفحه نمایش لمسی

نمایشگر رنگی ۲.۸ اینچ با رابط کاربری جدید، مراحل تنظیم و کار با دستگاه را ساده و سریع می‌کند.

  4.ایمن و هوشمند

هشدار صوتی در صورت بروز مشکل و فعال‌سازی خودکار حالت آماده‌به‌کار هنگام استفاده‌نکردن از دستگاه.

  5.قابلیت افزودن لوازم جانبی

امکان تجهیز دستگاه به میز کشویی از جنس استیل مات، نگهدارنده رول رومیزی و واحد برش.

   6.تنظیم دما

قابلیت تنظیم دمای دوخت از طریق پنل کنترل برای انواع کاغذها و رول‌های بسته‌بندی از 30 تا 200 درجه سانتی گراد

مشخصات فنی دستگاه سیلر اتوماتیک Sterifast

  • عرض دوخت: ۱۲.۵ میلی‌متر
  • ابعاد دستگاه: عرض۵۱ ×ارتفاع ۲۱.۵ × عمق ۲۴.۲ سانتی‌متر
  • وزن: ۱۴ کیلوگرم
  • ولتاژ تغذیه: ۲۰۰–۲۴۰ ولت | ۵۰/۶۰ هرتز
  • مصرف برق: ۶۰۰ وات

علاوه بر دستگاه سیلر حرارتی Sterifast، شرکت آروند فن پارس طیف کاملی از تجهیزات و لوازم جانبی مورد نیاز برای بسته‌بندی و کنترل فرآیند استریلیزاسیون از جمله رول‌های تایوک، بخار و ETO، انواع اندیکاتور و تست‌های تخصصی را در اختیار مراکز درمانی قرار می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر  و اطلاع از قیمت دستگاه سیلر Sterifast با کارشناسان ما در ارتباط باشید.